HOE WERKT HET?

Wallpepper bestaat uit beeldmakers. Het exclusieve werk van deze beeldmakers verkopen wij. Omdat de werken (Wallpeppers) exclusief zijn is de kans klein dat de hele straat hetzelfde aan de muur heeft hangen. Zeker omdat de collectie groter wordt, maar ook verschuift. Dat wil zeggen dat "oude" Wallpeppers na verloop van tijd uit de collectie gehaald worden en "nieuwe" Wallpeppers ervoor zorgen dat er een ruime keuze beschikbaar blijft. Houd onze site dus goed in de gaten! Daarnaast is Wallpepper altijd op zoek naar beeldmakers die graag willen meewerken.

HOE ZIT HET MET DE KWALITEIT EN DE FORMATEN VAN DE WALLPEPPERS?
De werken kunnen op verschillende formaten en materialen worden gekocht.

De prints worden uitgevoerd op 250 grams papier en er wordt geprint met een uv bestendige inkt. De prints zijn beschikbaar in 50x70 cm en 60x90 cm, standaard formaten dus makkelijk bij het kopen van een lijst.

De doeken worden geprint op 390 grams canvas en gespannen op vurenhouten spie frame. De nietjes komen achterop het frame waardoor er geen nietjes op de zijkant van het frame zichtbaar zijn. Ook de print loopt door op de zijkant dus er hoeft eigenlijk helemaal geen lijst meer omheen. De doeken zijn beschikbaar in 50x70 cm en 60x90 cm.
HOE KOM IK AAN EEN WALLPEPPER?
Op deze website kan iedereen een Wallpepper bestellen, het online shoppen spreekt voor zich. Naast deze website zijn we op zoek naar een aantal verkooppunten en expositieruimtes.
HOE KAN IK BETALEN?

Nadat je de Wallpepper(s) gevonden hebt die je wilt bestellen hebben we uiteraard adres gegevens van je nodig. Voor de betaling kan je kiezen om je creditcard te gebruiken via het beveiligde PayPal systeem.

Ook aan de mensen zonder creditcard is gedacht. Je kan het bedrag storten op onze bankrekening. Verdere instructies krijg je zodra we de bestelling hebben ontvangen.

HOE WERKT HET BEZORGEN?
Zodra we jouw gegevens en de betaling hebben ontvangen laten we de Wallpeppers produceren. Eén keer per week gaan alle bestellingen op de post. De bestellingen worden stevig verpakt verzonden via tpg-post.
ZIJN ER OOK ANDERE FORMATEN EN MOGELIJKHEDEN?
In principe worden alleen de formaten geleverd zoals aangegeven en wordt er altijd gewerkt met hetzelfde materiaal. Mocht je speciale wensen hebben kan je altijd contact opnemen via mail.